Zárszerviz Budapest – Éjjel-nappal

A zárszerviz Budapest egyik legkeresettebb szolgáltatása. Hogy miért? Mert nagyon sok ember otthona a régi típusú elavult zárakkal van ellátva, melyek nagyon alacsony védelmet nyújtanak.

A cégünk szakmai tudása és a tapasztalatok alapján kocsiijaink maximálisan minden eszközzel fel van szerelve, hogy a helyszínen azonnali segítséget nyújtsunk. A kezdetek óta arra törekszünk, hogy minőséges szerszámokkal és zárakkal dolgozzunk. Hiszen a minőség a jó munka védjegye.

Manapság az ügyfelek túlnyomó többsége az utolsó percig húzza, halasztja a zárakkal kapcsolatos javításokat. És természetesen, ahogy az lenni szokott, mindig a legrosszabb pillanatban mondja fel a szolgálatot. Nem késő ugyan ilyenkor sem segítséget hívni, de jóval bosszantóbb, mint esetlegesen egy korábbi időpontot megbeszélve nyugodtan előzték volna meg a problémát.

Sok esetben önhibánkon kívül mennek tönkre a záraink. Ilyen esetek a betörések. Az illetéktelen behatolók finoman szólva sem finomkodnak ajtónkkal és zárainkkal. Ilyen esetében a helyreállítás után a betörők távol tartása a következő cél.
A mai versengő világban, ahol számtalan konkurencia van a piacon, nagyon fontos a minőség mellett a megfizethető árakra törekedni. Fontos olyan árakkal dolgozni, ami mindenki számára megfizethető legyen. Mindenki számára más a fontos értéke, így mindenki otthonnak ugyan olyan jó védelem jár.

Fontosnak tartjuk, hogy ha az illető árajánlatot kér, hozzávetőleges összeget tudjunk mondani. Pont azért, hogy ne érje csalódás egyik felet sem. A legjobb ár-érték arány szeretnénk biztosítani minden kedves ügyfelünk számára.

A másik fontos szempont, ami alapján nap mint nap dolgozunk, hogy bármikor érje zárral kapcsolatos baleset, mindig a rendelkezésére álljunk. Ezért non-stop műszakokba dolgoznak a legjobb szakembereink. Körzetekre bontva a legfelszereltebb kocsikkal tudnak a helyszínre menni. És azonnali sejtséget tudnak nyújtani. Ez annak is köszönhető, hogy rengeteg zár típus van a kocsijainkban.

Ha bármikor problémája akadna vagy egyszerűen csak egy tájékoztatást és árajánlatot szeretne, hívjon minket bizalommal.

Comments are closed.